About Company

Ningbo peralatan studio fokus co, ltd punika Produsèn profesional kanggo foto & video aksesoris lan perusahaan Ahi-tech Integrasi karo nggoleki lan marketing. Ing saiki, perusahaan wis 50,000 squaremeters bangunan pabrik, 14 pametumu line equippedwith majeng peralatan produksi, Kanthi teknologi Processing industri-leading, kanggo nyedhiyani sustainedand produk kualitas stabil. Perusahaan wis Staff of400 karo tim engineering R & D kuwat lan salesteam. revenue taunan luwih saka 15 yuta USD. wutah terus ing sales

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns01
Tampilan Online Chat!