ngeunaan Company

Ningbo parabot studio fokus ko, LTD mangrupakeun produsén profésional pikeun poto & video asesoris jeung parusahaan ahi-tech terpadu kalayan nalungtik sarta pamasaran. Dina hadir, parusahaan boga 50.000 squaremeters wangunan pabrik, 14 ngahasilkeun garis equippedwith peralatan canggih produksi, Kalawan téhnologi processing industri-ngarah, nyadiakeun sustainedand produk kualitas stabil. parusahaan ngabogaan staf of400 ku tim rékayasa R & D kuat tur salesteam. sharing taunan leuwih ti 15 juta USD. tumuwuh terus di jualan

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns01
WhatsApp Online Chat!